Saturday, August 29, 2015

First and Second Course

Sometimes you have to take a photo of your meal because you're just so thankful. So thankful today for the food I have before me, where I am and what I'm doing. Thankful for last night's hands that cupped mine into his for the evening meal and told God how much he loves me. So thankful.

Algunas veces tienes que sacar una foto de tu comida porque estás realmente agradecida. Tan agradecida hoy por la comida que tengo delante de mí, por dónde estoy y a lo que me dedico. Agradecida por las manos que anoche cogieron las mías y antes de cenar le dijo a Dios cuánto me quería. Muy agradecida.
Arroz mexicano con zapallito, ligeramente frita en aceite de oliva y sazonado con ajo, sal y hierbas aromáticas.
Mexican rice with lightly fried Argentinian winter squash in olive oil and seasoned with garlic salt and herbs from Provence.
El segundo plato es una ensalada con un aderezo de aceite de oliva, vinagre blanco, yogur griego (natural), mostaza y miel.
The second dish is a salad with a
mustard vinaigrette.

1 comment: